Fox And Hounds

Error: please reset date.

Kom til et brag af en 80’er fest på Fox and Hounds i Herning. Vi vil lange 80’er hits over baren hele aftenen.

Fox and Hounds Scottish Pubs blev grundlagt i Holstebro i 1991 af skotten Simon Martin. Efterfølgende er der komemt 2 pubber til i Herning og Aabenraa. Hver pub har sit eget særpræg og drives individuel. Alle har de dog det samme koncept, nemlig at sælge spændende kvalitets øl og whisky til det modne publikum og herigennem være med til at fremme øl- og whiskykulturen i Danmark. Dette kræver et velassoteret lager, der er af aller højeste kvalitet samt et varieret og udsøgt sortiment.

Fox and Hounds er oprindeligt et familieejet selskab. Det symboliseres i vores logo, som forestiller en hund og en ræv, som nyder hinandens selskab foran den åbne pejs i Holstebro.

Hos Fox and Hounds Herning tilbyder vi et stort varieret menukort med spændende øl og drinks til fornuftige priser, ligesom vi selvfølgelig serverer kaffe specialiteter, the og varm chokolade.

På Fox and Hounds har du mulighed for at slappe af i en ægte skotsk pub, når lejligheden sig byder. Det kan være før og efter en dejlig middag, midt i shoppingturen, en tur i byen med vennerne eller efter fyraften. Vort sortiment består normalt af 15 forskellige fadøl, mere end 75 udenlandske flaskeøl og 89 forskellige whiskyer, ligesom vi har et stort udvalg af blends og drinks.

Vi har atid en hyggelig stemning med tændte stearinlys, ild i pejsen og et venligt og kompetent personale, som kan skænke en øl med respekt. I pubben arrangerer vi specialarrangementer som øl- og drinkssmagning, fodbold på storskærm, frokostjazz og der er ofte levende musik.